Njeno (modno) veličanstvo: Victoria Beckham

Victoria Beckham je već godinama poznata kao modna ikona, što i ne čudi jer je jedna od rijetkih za koje se može reći da ne prati modu, već moda prati nju- bukvalno! Njenu modnu kolekciju nose svi- od Eve Longorie, Naomi Cambell do Julie Roberts. Godinama je razvila vlastiti stil po kojem je svi prepoznaju. Jako je teško odabrati njene najbolje kombinacije, no, u nastavku pročitajte i pogledajte njene najbolje odabire, koji su uvijek nepogrješivi. Jedna, jedina i neponovljiva- Victoria Beckham.

10. Koža, koža i ponovo koža

Image
Rijetko ko može nositi čitavu odjevnu kombinaciju od kože, no, Victoria je jako dobra u tome. Kožda je čista klasika i nikada ne izlazi iz mode, bilo da se radi o pravoj ili fake.

9. Geek style

Image
Kada je Julia Roberts na svojoj premijeri odjenula baš ovu haljinicu, svima je bilo jasno da se ovoj divi osmjehuje lijepa budućnost. U kombinaciji sa spotskom tašnom, sandalama na punu petu i nezaobilaznim naočalama, Victoria izgleda savršeno u neobičnome “geek fazonu”.

8. Jednostavna klasika

Image
Umjesto crne haljinice, ovdje imamo jednostavnu haljinu u baby rozoj boji. Jednostavnost je sexy!

7. Street style

ImageJedna od kombinacija koju bih i sama nosila i rado vidjela na drugim djevojkama. Casual odjeća u kombinaciji sa poznatim  Louboutin- kama poželjna je i u dnevnim i noćnim varijantama.

6. Pink business

Image
Ako ste plavuša, pink nijansa je uvijek dobar izbor, posebno u ljetnom periodu. Ovakva haljina je dobar izbor za poslovne prilike, ali uz dobru tašnu i potpetice, možete sa njom produžiti i u noćni provod!

5. Krzno

ImageNakon što je crnu haljinicu odjenula sa ovom bundom, mnogi mediji su prokomentarisali da je Victoria mnogima pokazala kako se treba nositi krzno. I upravo je tako: obična haljina i štikle, plus krzno, odaje pravi stav i pravu divu!

4. SummerImage

Ljeto je prva pomisao kada ugledam ovakvu kombinaciju. Nešto što je moguće nositi u svako doba dana i noći, a opet biti nenametljivo primjećen!

3. Večernji glamurImage

Iako je Victoria poznata po kratkim haljinicama, na dodjelama nagrada, 2009. godine, je pokazala kako treba izgledati prava dama. Duga, crna haljina sa dubokim prorezom na leđima je idealna uz podignutu kosu i visoke štikle. Zajedno sa pravim stavom, odaje kako to rade prave dive!

2. Beige

ImageJedan kaput uz više kombinacija. Znamo kako izgledaju klasični kaputi i u kojim su bojama, ali je jako teško odoliti ovakvoj vrsti elegancije. Idealan je za večernje prilike kada svaka od nas želi izgledati elegantno i poželjno.

1. Jednostavnost

ImageI došli smo do samog kraja i moje omiljene modne kombinacije Victorie! Možda nije svečana ili primjetna poput ostalih, ali zasigurno je idealna za ama baš svaku priliku! Ovu ženu volim baš zato jer zna običnu kombinaciju uz dobre potpetice i nekoliko detalja, učiniti da izgledaju nezaboravno. Jednostavna kombinacija uskih pantalona, majice i sakoa, uz nekoliko zlatnih detalja i famozne  Louboutin- ke, čine ovu kombinaciju elegantnom, sexy i uvijek nosivom.
Za kraj uživajte u fotografijama ove dive, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim već godinama, a njena tajna je: jednostavnost!

Image

Advertisements