Purple Sparkle nail art <3 (tutorial)

U ovim danima, kada ne znamo da li će nas obasjati zrake sunca ili će pahulje ponovo padati na našu kosu, znači, “onim, tmurnim i nikakvim danima”, ja najviše volim da se oraspoložim pozitivnim raspoloženjem i istim takvim ljudima. A malo jarkih boja samo može pomoći u tome! 🙂

Image

Image

Ovaj nail art tutorial je jako jednostavan, idealan ako nemate mnogo vremena, a volite dobar efekat. Koristila sam sljedeće lakove:

Avon, nijansa Violet

Essence, Special effect topper

Miss Sporty, N. E. M. For brittle nails- pa krenimo! 🙂

Za početak, neophodno je oblikovati nokte prema želji te ih premazati bezbojnim lakom. Ja sam koristila lak Miss Sporty, koji jednostavno obožavam jer noktima daje izgled kao da su premazani gelom, a i traje dosta dugo.

ImageNakon što se on osuši, napravite francusku manikuru na svim noktima i to u ljubičastoj boji. Ne morate paziti da linija bude ravna jer se ipak ne radi o pravoj francuskoj, bijeloj manikuri.

Image

Image

Stavite dva sloja ljubičastoga laka, te pričekajte da se oni dobro osuše. Sada nanesite “specijalne efekte” preko cijeloga nokta ili samo preko ljubičaste manikure, prema vašoj želji.

ImageMoram napomenuti da je Essenceov lak poprilično kvalitetan, te će vaša manikura trajati čak i do desetak dana. No, kako kažu, u svakom dobru ima i nešto zlo, tako da je neophodno reći i da ćete imati problema sa skidanjem ovoga laka sa vaših noktiju, gdje će vam, osim acetona, biti potrebna i kvalitetna rašpica. Nemojte se živcirati ako odmah ne uspijete skinuti šljokice sa noktiju, jednostavno nanesite neku nijansu laka preko cijeloga nokta i pokušajte ponovno za par dana.

Image

Advertisements