LOTD: Pink & suMMer

Volim rozu boju, posebno ljeti i to sve nijanse: od najsvjetlijih, baby, pa sve do jarkih, neon boja. Danas predstavljam svoja dva LOTD's  (Look od the day): jedan sa istaknutim usnama u boji fuksije, a drugi sa nježnijim bojama na očima, koje u kombinaciji sa crnom, izgledaju poptuno drugačije. 😉 No, da ne bih dužila, krenimo. 🙂

HPIM6239Da bi postigle ovakav izgleda, trebat će vam samo malo prakse i, nakon vježbanja, bit će vam dovoljno manje od pola sata za spremanje, vjerujte. 🙂 Na oči sam, osim podloge, nanjela samo sjenu u pregib oka, sivu i dobro je izblendala sa puderom u prahu, kojeg sam zatim nanjela i na kapak. Tu je i Flormar tuš u kraljvsko plavoj boji, koji uskoro predstavljam, te Essence maskara na tepavicama.

HPIM6242Na usnama je Burjois ruž, koji je jako pigmentiran i “glossy”, baš poput sjajila, te u boji fuksije, koja je i ovo ljeto ponovo popularna. Ovdje možete pročitati njegovu recenziju.

HPIM6241

HPIM6240Inače, ovo je jedan od mojih omiljenih lookova za izlazak, posebno ljeti uvečer i sjajan način da istaknete i oči i usne, a da to ne izgleda “too much”.

Advertisements